Povratak u budućnost: Niš je u modi

Povratak u budućnost: Niš je u modi

0
Podeli

Od 11. do 13.decembra u prostoru za kreativno delovanje “Deli” u centru Niša po prvi put će se održati dizajn festival “Povratak u budućnost” u organizaciji udruženja Fashion Corner.

Organizatori kažu da se ideja o festivalu ovog tipa koji će objediniti izložbeni i predavački deo kao i Art market rodila iz potrebe svih mladih i neafirmisanih umetnika i ljubitelja primenjenog dizajna u Nišu kao i proizvođača unikatnih dizajnerskih proizvoda iz našeg grada i regiona.

-Posebno smo ponosni na izložbeni deo gde će biti predstavljeni radovi studenata Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru jer su ovakve prilike odličan početak za mlade ljude pune ideja da predstave sebe i svoj rad široj publici a nama kao organizatorima čast da jedna obrazovna ustanova prepoznaje svoj interes da sarađuje sa nama, tako da se nadamo da je ovo samo najava budućih saradnji i umrežavanja- objašnjava Darko Savić za naš portal.

Povratak u budućnost: Niš je u modi
Darko Savić i Sandra Lalović, Fashion corner

Kada je reč o Art marketa preko 30 izlagača iz regiona ponudiće svoje radove posetiocima tokom ova tri dana a biće zanimljivo i predavanje “Moda i identitet” prof.Tatjane Pervalov u zakazano za subotu 12. decembar u 12 časova u prostoru Deli.

Povratak u budućnost: Niš je u modi
Povratak u budućnost: Niš je u modi

Na programu festivala je i modna revija, takođe u subotu od 17h gde će posetioci moci da uživaju u modelima brendova Ebony and Ivory, SandraLalović, Katarina Puzić, sa saradnikom na reviji kompanijom Deichmann. Na kraju mi je naravno ostalo jos jednom da pozovem u svoje ime kao i citovog tima, sve zainteresovane da nas posete tokom ova tri dana i budu sa nama na otvaranju u Petak 11.12 od 19h u prostoru Deli.

Partneri na projektu su udruženje Zadrugarice, Deli prostor, Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru, pomoć je pružila i GO Mediana i Komisija za mlade i neonatalnu politiku.

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.