Ponovo teatar u živom programu u Nišu: Najavio kolaps i otišao!

Ponovo teatar u živom programu u Nišu: Najavio kolaps i otišao!

0
Podeli

Bilo da je bio iskren tokom gostovanja na TV Zona Plus ili ne, direktor JKP „Mediana“ Bratislav Vučković upisao se na listu niških političara koji o problemima teatralno pričaju u televizijskim emisijama, pre nego, recimo, u direktnim, oštrim i ako treba ultimativnim razgovorima sa onima koji su im dali funkcije i natprosečne plate za Niš.

Direktor Vučković je u toku intervjua u jutarnjem programu, u jednom trenutku kazao da više ne može da priča, zatim ustao i napustio studio.

U ovakvom TV nastupu kao sporno čini se sledeće: Zašto direktor bilo kog javnog preduzeća, pričajući o problemima u kolektivu koji vodi, ne izgovori bar sedam puta ime i prezime svakog ko ga koči da radnicima obezbedi platu a preduzeću sredstva za rad? Odgovor na ovo pitanje možda leži u činjenici da posle ovakvog TV nastupa ne mora da usledi ostavka, niti smena, a i malo „pranja“ pred radnicima – takođe dobro dođe.

Ponovo teatar u živom programu u Nišu: Najavio kolaps i otišao!
Foto: JKP Mediana

Još jedno pitanje i to u vezi sa gorepomenutim natprosečnim platama koje bi, verujem, većina vas stavila na početak teksta, a ja baš želim ovde: Ostavke u Nišu nikada nema? Zašto? Ni Ljubivoje Slavković je ne daje punih godinu dana a obećao je javno, u živom TV programu.

Ova kritika odnosi se NE NA RAD DIREKTORA odnosno nosilaca funkcija jer o tome nismo ni govorili, već o principu da, KADA NE MOŽETE DA VODITE PREDUZEĆE – ONDA ODETE SA MESTA DIREKTORA, a u javnost, ako želite, izađete i ispričate ko vas je i zašto sprečavo da uspešno vodite firmu. Ako ne kalkulišete – iznećete i da li je bilo političkih pritisaka, revanšizma (…).

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.