Podrška za “Novinarionline” iz australijske ambasade

Podrška za “Novinarionline” iz australijske ambasade

0
Podeli

Tačno, brzo a uz to objektivno informisanje, predstavlja pravu retkost u sadašnjem trenutku, a upravo ovu karakteristiku novog Internet-portala www.novinarionline.com istakla je Njena ekselencija g-đa Džulija Fini, ambasadorka Australije u našoj zemlji, u razgovoru sa jednom od urednica, Branislavom Jovanović.

Tim NovinariOnline sa ambasadorkom Australije Džulijom Fini
Tim NovinariOnline sa ambasadorkom Australije Džulijom Fini

Šefica diplomatskog predstavništva ove daleke ali medijski jako razvijene zemlje posebno je napomenula da treba ceniti rešenost autorskog tima da se tačno i objektivno izveštava o svakom događaju.

-“Takav pristup bavljenju novinarstvom danas je prava retkost, iako se, nekom, možda tako ne čini, pa ovakav koncept u izveštavanju treba podržati”, ocenjuje diplomatska izaslanica Australije za “Novinarionline”.

NovinariOnline sa ambasadorkom Australije Džulijom Fini
NovinariOnline sa ambasadorkom Australije Džulijom Fini

Savremeni način informisanja, koji je i osnovni postulat našeg medija, podrazumeva brzu i tačnu informaciju – uvek dostupnu javnosti, a g-đa Fini, koja je u Nišu boravila kako bi pružila direktnu podršku malim i srednjim ženskim poslovnim inicijativama, napomenula je i da smatra da je to kvalitet koji bi trebalo da privuče i zadrži auditorijum na tako koncipiranoj web-platformi.

Novinari Online cover
Budite i vi online: javljajte, pišite, komentarišite! Vesti! Najnovije! Aktuleno! Objektivno, pravovremeno, tačno!

Podsetimo, Njena ekselencija u Nišu je posetila članice projekta “CooperaDiva” koji realizuje Udruženje „Zadrugarice“, radi isticanja direktne podrške ambasade ali i njene lične.

Predsednica “Zadrugarica” Hristina Piskulidis, kao i 15 grupa korisnica ovog programa, među kojima su i ,”Novinarionline”, rekla je da je u nedostatku poslovnih inicijativa i kreativnog udruživanja veliko zadovoljstvo kada se na konkurs ovakvog tipa javi veliki broj zainteresovanih.

Projekat “CooperaDiva” realizuje se do kraja maja 2016. godine, a svim učesnicama pruža se kompletna podršku za razvoj preduzetništva, odnosno sopstvenog posla.

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.