OKK Konstantin predstavio tim za novu sezonu

OKK Konstantin predstavio tim za novu sezonu

0
Podeli

Košarkaši niškog Konstantina najavljuju borbenu sezonu i obećavaju dobre rezultate, zaključak je prvog susreta ekipe i stručnog tima sa novinarima.

OOK Konstantin Niš
OOK Konstantin Niš

Prvi meč 10 izabranika Marka Cvetkovića igraju već u subotu, 03. oktobra, u Čačku gde će odmeriti snage sa Borcem.

Prvi tim čini već poznata sedmorka koja je Konstantin i dovela do odličnih rezultata koja će biti pojačana mladim snagama.

OKK Konstantin, Niš
OKK Konstantin, Niš

Trener Marko Cvetković rekao je za naš portal da je svaki početak težak, ali da veruje u uspeh podmlađenog tima. Niški košarkaši su prethodnu sezonu počeli sa devet uzastopnih pobeda i u velikom stilu izborili plasman u Superligu. Trener Konstantina dodaje da su se određene ekipe pojačale, ali veruje da imaju kvalitet da se sa svima nadmeću.

Potpredsednik niškog Konstantina Uroš Parlić veruje da će klub ponovo biti prijatno iznenađenje za nišku publiku i da će igrati zapaženo tokom celog prvenstva.

Prvu košarkašku ligu u dresu Konstantina igraće: Vladimir Veličković, Lazar Mladenović, Vladimir Đorđević, Lazar Mladenović, Mladen Vitković, Strahinja Stojačić, Danilo Tasić, Stefan Savić, Vukan Stojanović, Dušan Stojanović, Andrija Mitrović i Nemanja Gudžić.

Nišlije imaju pravo na još četiri licence tako da će posle prvog kola moći da registruju eventualna pojačanja.

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.