Od ponedeljka prodaja karata za Kup Radivoja Koraća

Od ponedeljka prodaja karata za Kup Radivoja Koraća

0
Podeli

Prodaja karata za Kup Radivoja Koraća neće krenuti od sutra kako je najavljivano, već od ponedeljka. Problem je nastao oko još uvek neutvrđenog rasporeda odigravanja četvrtfinalnih mečeva. Cena kompleta ostaje ista, 2000 dinara za tribine, a 4000 dinara za parter. Karte će se najpre prodavati u kompletima, a tek ako ne budu rasprodate u prodaji će se naći i pojedinačne ulaznice.

Predsednik Regionalnog košarkaškog saveza Istočne Srbije i prvi čovek Konstantina Uroš Parlić kaže da za sada vlada veliko interesovanje ljubitelja košarke i da za posećenost ne treba brinuti.

Od sutra prodaja karata za Kup Radivoja Koraća
Uroš Parlić, predsednik Regionalnog košarkaškog saveza Istočne Srbije

Parlić očekuje da Niš i po 12. put pokaže da je izvrstan domaćin nacionalnog Kupa:

Nije slučajno što iz godine u godinu dobijamo organizaciju ovog takmičenja, jer nema boljeg domaćina od Niša. Očekujem da u Čairu vidimo dobre i, nadam se, neizvesnije utakmice nego minulih godina, a mi ćemo se potruditi da organizaciono ponovo budemo na nekom maksimumu. Mere obezbeđenja biće takve da košarka bude u prvom planu. Što se Konstantina tiče, biće teško, ali ja sam nepopravljivi optimista i nadam se polufinalu zaključuje Parlić.

Finalni turnir Kupa Radivoja Koraća igra se u Nišu od 18. do 21. februara.

Od sutra prodaja karata za Kup Radivoja KoraćaOvo će biti 14. izdanje nacionalnog Kupa od 2003. godine, kada je takmičenje dobilo ime po legendarnom košarkašu. Od tada, Partizan i Crvena zvezda su osvojili po pet trofeja, dok je FMP trijumfovao tri puta.

U kompletnoj istoriji najmasovnijeg takmičenja na našim prostorima, najuspešniji je Partizan sa 13 trofeja, sledi Crvena zvezda sa osam, FMP sa pet, OKK Beograd sa tri, dok su IMT i Radnički sa Crvenog krsta po jednom podizali pehar.

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.