Od 23. juna sa niškog aerodroma i do Ciriha

Od 23. juna sa niškog aerodroma i do Ciriha

0
Podeli

Švajcarska avio-kompanija Germania od juna 2017. godine uvodi direktne letove na relaciji Nis-Cirih-Niš, uz predviđena dva leta nedeljno, petkom i ponedeljkom.

Od 23. juna sa niškog aerodroma i do Ciriha
Foto: germania

Cena povratne avio karte je od 150 švajcarskih franaka, a u cenu karte su uključene sve takse, kao i sve servisne usluge (do 20 kg besplatnog prtljaga i posluženje bezalkoholnih pića i slane grickalice u avionu), saopštila je danas kompanija Intertravel GSA koja je generalni prodajni zastupnik za kompaniju Germania.

Prvi let planiran je sa Aerodroma “Konstantin Veliki”, 23. juna, a svake nedelje su predviđena dva leta – petkom i ponedeljkom. Saobraćaj će obavljati najsavremeniji avion Airbus A319 sa 150 sedišta. Germania forsira letove ka manjim gradovima, pa je Niš, kao drugi po veličini grad i aerodrom u Srbiji – idealna destinacija za rastući porfolio, saopšteno je iz švajcarske kompanije.

Intertravel GSA je deo Putnik grupe iz Švajcarske, koja je specijalizovana za putovanja ka jugoistočnoj Evropi, za prodaju avio karata, aranžmana, hotelskog smeštaja, a u ponudi je osiguranje, rent-a-car u Srbiji i druge turističke usluge.

O Germania Flug AG

Germania Flug AG osnovan je u avgustu 2014 godine, kao samostalna švajcarska avio kompanija, sa sedištem u Glatbrugu / Cirihu.

Saobraćaj obavlja u tesnoj saradnji sa nemačkom kompanijom Germania Fluggesellschaft mbH, osnovanom pre 30 godina. Švajcarski prevozilac trenutno u floti ima dva Airbusa A319 sa 150 sedišta i jedan Airbus A321 sa 215 sedišta. (Intertravel)

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.