Novi protesti u Nišu protiv „Parking servisa”

Novi protesti u Nišu protiv „Parking servisa”

0
Podeli

Nezadovoljni građani, predvođeni Udruženjem predsednika skupština stanara, podigli su svoj glas protiv, kako navode, “torture” JKP “Parking servis” i njihovog netransparentnog rada koji “udara” na džepove svih građana. Oni su bacali rolne toalet papira na depo podignutih automobila.

Novi protesti u Nišu protiv „Parking servisa”
Foto: Novosti

Ne možemo više da podnesemo njihovo iživljavanje i ponašanje, i zato tražimo smenu rukovodstva i dokument kojim pokazuju kako, i na koji način naplaćuju uslugu podizanja vozila. Podneli smo krivične prijave protiv svih odgovornih u preduzeću i zbog izveštaja DRI o poslovanju JKP “Parking servis” u 2014. – naveo je Saša Kostić, predsednik UPSS.

Kolona okupljenih građana, nakon okupljanja u parku Svetog Save na Bulevaru Nemanjića krenula je put depoa, gde radnici ovog preduzeća odlažu vozila onih vozača koji su prekršili propise Zakona o saobraćaju. Okupljeni građani su stigavši na odredište, koje se nalazi tik pored Kvantaške pijace, nakratko blokirali ulaz u “bazu” podignutih vozila, posle čega su izveli kratki performans, prilikom kog su depo zasuli rolnama toalet-papira sa porukom: “Sad možemo da pustimo vodu”.

Izvor: Novosti

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.