Nova stranka van ujedinjene opozicije

Nova stranka van ujedinjene opozicije

0
Podeli

Nova stranka je otvorena za razgovore i eventualnu saradnju sa drugim strankama, izuzev stranaka na vlasti i onih stranaka koje na bilo koji način podržavaju trenutni režim.

– Otvoreni smo za saradnju i sa udruženjima građana, pojedincima, sindikatima, sa svima koji su se dokazali kao dosledni opozicionari korumpiranoj vlasti Aleksandra Vučića i njegovih trabanata. U svom delovanju Nova stranka u Nišu se neće baviti kvaziopozicionim strankama, njihovim delovanjem i akcijama, već će svoj politički rad usmeriti protiv stranaka koje čine lokalnu vlast i stranaka koje ih na bilo koji način podržavaju- izjavio je novoizabrani predsednik GO Nove u Nišu Ivan Jovanović.

On dodaje da Nova stranka neće učestvovati u razgovorima tzv. niške opozicije, jer većina učesnika tih sastanaka nikako ne može da dokaže svoje opoziciono delovanje protiv režima, na lokalnom ili nacionalnom nivou.

Inače, organizacija Nove stranke u Nišu je održala Izbornu konferenciju na kojoj su izabrani predsednik i članovi gradskog, kao i predsednici i članovi opštinskih odbora. Za predsednika Gradskog odbora izabran je Ivan Jovanović, dosadašnji vršilac dužnosti predsednika ovog odbora. Za predsednicu opštinskog odbora Palilula izabrana je Ljiljiana Jovanović, za predsednika Opštinskog odbora Pantelej Dragan Ivić, za predsednika Opštinskog odbora Crveni Krst Srđan Cekić, dok je za predsednika Opštinskog odbora Medijana izabran Nebojša Vasić.

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.