Niški sindikalci jeftinije do visokih zvanja

Niški sindikalci jeftinije do visokih zvanja

0
Podeli

Savez samostalnih sindikata Grada Niša i niški Fakultet za pravo, bezbednost i menadžment „Konstantin Veliki“ potpisali su Ugovor o poslovnoj saradnji na osnovu koga će članovi sindikata po povoljnijim uslovima moći da usavrše sopstveno obrazovanje, upišu osnovne akademske ili master studije.

Niški sindikalci jeftinije do visokih zvanja
Sindikalci jeftinije do fakultetske diplome; Foto: Novinari online

Članovi Samostalnog sindikata u Nišu moći će, po povoljnijim uslovima da upišu sve nivoe studija na niškom Fakultetu za pravo, bezbednost i menadžment „Konstantin Veliki“.

-Danas ima mnogo privatnih fakulteta i treba voditi računa koji od njih izdaju validne diplome i pružaju dobro obrazovanje i kvalitet nastave. Mi smo se dobro raspitali, proverili i za naše članove obezbedili jeftinije studiranje, odnosno, nižu školarinu na Fakultetu za pravo, bezbednost i menadžment „Konstantin Veliki“. Sem akreditacije, imaju dobru reputaciju, priznate diplome i studijske programe koji su potpuno usklađeni sa aktuelnim potrebama tržišta rada- rekla je na potpisivanju Ugovora o poslovnoj saradnji Olivera Bobić, predsednica niškog odbora Saveza samostalih sindikata.

Dekan Fakulteta za pravo, bezbednost i menadžment „Konstantin Veliki“ – prof. dr Andon Kostadinović napominje da saradnja sa respektabilnim institucijama Grada Niša pomaže i fakultetu i studentima.

Sem povoljnijih uslova u finansijskom smislu, ovakvi ugovori o saradnji omogućuju nam sprovođenje stručnih praksi u adekvatnim preduzećima i ustanovama, u skladu sa studijskim programima i potrebama kasnijeg zaposlenja. Stalno osluškujemo tržište rada, promene, razvoj industrije, privrede, sistema generalno- rekao je dekan Kostadinović.

Niški sindikalci jeftinije do visokih zvanja
Olivera Bobić, predsednica sindikata i Andon Kostadinović, dekan fakulteta; Foto: Novinari online

Fakultet za pravo, bezbednost i menadžment „Konstantin Veliki“ upisuje studente na osnovne akademske studije prava, menadžmenta u bezbednosti i menadžmenta u saobraćaju. Akreditovane su i master studije na programima međunarodno poslovno pravo, menadžment u bezbednosti i menadžment u saobraćaju.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                   M.S.

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.