Nestalo dvoje dece iz Niša

Nestalo dvoje dece iz Niša

2
Podeli

Dve maloletne osobe, dečak od 17 godina i devojčica koja ima 13 godina, nestali su i policija za njima intenzivno traga.

Prema navodima niške policije prijave da su nestali su im stigle u petak, kada je i rapisana objava za nestalim licima. Niškoj policiji prijavljen je nestanak 17-godišnjeg mladića Momčila Petkovića i devojčice Anđele Stojnev koja ima 13 godina, oboje iz Niša.

Anđela Stojnev (13), Momčilo Petković (17)
Anđela Stojnev (13), Momčilo Petković (17)

Prema nezvaničnim informacijama, deca su tog jutra u 07:30h pošla u školu, svako iz svoje kuće ali se kasnije ispostavilo da tamo nisu stigli.

Roditelji nestalog momka koji mole sve koji misle da imaju neku informaciju ili su ga videli, da im se jave na broj 064 11 64 342 ili da pozovu policiju na 192. Isti poziv važi i za 13-godišnju Anđelu ili na 063 46 96 84 što je broj oca devojčice.

Dečak pohađa srednju, a četiri godine mlađa devojčica jednu osnovnu školu u Nišu. Momčilo je visok 185 santimetara, ima crnu kosu i braon oči a na sebi je imao sivu trenericu i sivi duks, dok je devojčica u ternutku nestanka imala na sebi farmerice i duksericu. Momčilo je trenutno bez naočara.

2 Komentari

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.