Nemanja Radulović selfijem nagradio niškog glumca na “Kolarcu”

Nemanja Radulović selfijem nagradio niškog glumca na “Kolarcu”

0
Podeli

Na koncertu Nemanje Radulovića i prijatelja, slavni violinista je odlučio da nagradi svoju vernu publiku. Prvu nagradu, “Selfi sa Nemanjom”, osvojio je glumac Lutkarskog pozorišta iz Niša Toma Bibić.

Nemanja Radulović selfijem nagradio niškog glumca na "Kolarcu"
Selfi sa Nemanjom; foto: T.B.

Na kraju nastupa izvlačenjem ulaznica iz velikog bubnja podeljene su tri nagrade: karte za sledeći koncert, komplet diskova i selfi. Interesantno je što je rođeni Nišlija Nemanja Radulović, ne znajući, selfijem nagradio svog sugrađanina. Toma Bibić je  ranije tog dana organizovanim prevozom iz Niša došao u Beograd samo zbog ovog koncerta.

Koncert je bio veličanstven, a ja sam presrećan što sam osvojio ovu interesantnu nagradu- kaže Bibić.

Nemanja Radulović selfijem nagradio niškog glumca na "Kolarcu"
Nemanja Radulović na “Kolarcu”; foto: A.J.

Naš slavni violinista Nemanja Radulović, koji gradi izuzetno uspešnu međunarodnu karijeru, tradicionalno nastupa 4. februara na Dan Velike dvorane koja je svečano otvorena 1932.godine.

Na programu su bila klavirska trija Rahmanjinova i Hajdna dok su u drugom delu koncerta bila izvedena odabrana dela J.S.Baha.

Nemanja je na večerašnjem koncertu nastupio zajedno sa svojim dugogodišnjim saradnicima i prijateljima sa kojima deli scenu: orkestrom “Double Sens”, violinistkinjom Tijanom Milošević (u Bahovom duplom koncertu), Majom Bogdanović na violončelu i pijanistkinjom Lor Favr Kan.

I ovaj i dodatni koncert 7. februara rasprodati su za jedno pre podne.

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.