Malme Open: Šest medalja za Nišlije

Malme Open: Šest medalja za Nišlije

0
Podeli

Prvog dana takmičenja, veliki uspeh naših takmičara uz ukupno šest medalja za niško SRU OSI „Nais“. Nemanja Tadić dobio je dva zlata, Nemanja Panović jedno zlato, a Stevan Nakić jednu zlatnu i jednu srebrnu medalju. Najmlađi takmičar Nikola Ljubisavljević osvojio je srebrnu medalju.

Mladi Nišlija Nemanja Tadić ispunio je očekivanja već prvog dana turnira u švedskom gradu Malmeu osvojivši dve zlatne medalje i to u trci na 50 i 400 metara kraul.

Malme Open: Šest medalja za Nišlije
Malme Open; Foto: L.Radulović

I Nemanja Panović iz Novog Sada, koji se takmiči za niški SRU OSI „Nais“ osvojio je zlato u disiplini 50 metara kraul, a Stevan Nakić, takođe iz Novog Sada, osvojio je zlatnu medalju na 25 metara delfin stilom i srebrnu medalju na 400 metara kraul stilom.

Nikola Ljubisavljević, učenik drugog razreda gimnazije „Svetozar Marković“ osvojio je srebrnu medalju u trci na 25 metara delfin stilom.

Inače, Malme Open je najmasovnije rekreativno-sportsko međunarodno takmičenje za osobe sa invaliditetom posle Paraolimpijskih igara koje okuplja preko 3000 učesnika iz oko 40 zemalja. Sutra je drugi dan takmičenja, a Marija Damnjanović, vođa i trener ekipe očekuje još medalja.

Za Novinari online iz Malmea: Olivera Sašek Radulović

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.