Hoteli „Ambasador” i “My place” imaju istog vlasnika

Hoteli „Ambasador” i “My place” imaju istog vlasnika

0
Podeli

Hotel “Ambasador” u centru Niša prodat je za 97,3 miliona dinara. Novi vlasnik je Ivan Spasić iza koga stoji grupacija “My place” i OTP banka

Grupa “My place” kupila je za 97,3 miliona dinara hotel Srbe Ilića “Ambasador” u centru Niša, čija je  početna cena bila 87 miliona dinara. Spasić najavljuje da će hotel sa četiri zvezdice biti otvoren 25. maja iduće godine, na Spasovdan.

Hoteli „Ambasador” i “My place” imaju istog vlasnika
Hotel uskoro u novom sjaju

Spasić ne može u ovom trenutku da otkrije koliko novca će uložiti, ali veruje da će ulaganja biti milionska ako se uzme u obzir da se u ovaj objekat više od jedne decenije ništa nije ulagalo. Sam hotel je poprilično “očerupan” jer je nameštaj odavno prodat da bi se namirili poverioci, a saznajemo da su poskidani čak i radijatori i da je ostao “goli” beton.

Objekat treba kompletno renovirati, počev od elektro, vodovodne i kanalizacione instalacije. Treba uraditi klimatizaciju i grejanje. To sve ide kompletno novo, kao i zidovi, plafoni podovi i nov nameštaj – kaže Spasić, koji je projekat adaptacije i renoviranja poverio niškim arhitektama iz “Alterne”. Kaže i da će građeviske poslove poveravati isključivo lokalnim građevincima.

Kada se pribave sve neophodne dozvole, u hotel u centru Niša ući će majstori. Hotel će biti urađen kao objekat visoke kategorije sa 5 zvezdica, ali će biti kategorisan sa 4 zvezdice. Jedini razlog za to je što želimo da budemo pristupačni svima – kaže Spasić.

Izvor: Novosti

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.