HITNO! Juče ukraden lekarski uput od životne važnosti

HITNO! Juče ukraden lekarski uput od životne važnosti

0
Podeli

Redakciji portala Novinari online javio se Ilija Manasijević, unuk Nade Mladenović, kojoj je juče oko 19 sati na početku Bulevara Nemanjića ukraden ceger u kome je bila zdravstvena knjižica i važan uput za lekara specijalistu. Baka i unuk mole građane da ako nađu ovu dokumentaciju, vrate vlasnici u najkraćem roku.

Sinoć u 19 sati i 15 minuta, Nada Mladenović (79) bila  je pokradena na povratku iz kupovine, na početku Bulevara Nemanjića. U ruci je nosila ceger pink-crne boje  u kojoj nije bilo novca, samo zdravstvena knjižica, uput za specijalistički pregled glave,  dečje igračke i kupljene namirinice.

“ Neko je moju baka Nadu  pratio sve do prodavnice, gde joj je oteo torbu i pobegao. Zdravstvena knjižica i uput za pregled mozga, oko čega se ne bi smelo da se čeka, bio je u cegeru., rekao je unuk Ilija Manasijević.

Kako Ilija kaže, policija je odmah obaveštena o krađi i izašla je na lice mesta.

“Kamera je krađu snimila, a inspektor nam je rekao da se oni ne mogu time baviti,  jer je u pitanju “sitna krađa”. Nisam znao kako da postupim u pokušaju da vratim ukradeno , a što je od životne važnosti, osim da preko medija pozovem eventualnog nalazača”, kazao je unuk Nade Mladenović.

Broj telefona na koji se nalazač dokumentacije Nade Mladenović  može javiti je  062 869 0087.

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.