Fashion corner učestvuje u Noći muzeja

Fashion corner učestvuje u Noći muzeja

0
Podeli

Kreativci iz Fashion Corner-a i studenti Departmana za primenjene umetnosti Fakulteta umetnosti u Nišu u Deli prostoru izlažu svoje radove za Noć muzeja. Oni će  publici predstaviti nagrađene plakate u subotu 21. maja od 18 sati.

Fashion corner učestvuje u Noći muzeja
Fashion corner u Deli prostoru

Veliki broj nagrada i učešća na referentnim izložbama rezultat su autentičnog stila, sveže energije i zavidnog potencijala ovih mladih autora, koji uz talenat i intuiciju, poseduju osvešćenost i angažovanost ubedljivo komunicirajući sa grafičkim dizajnom savremenog trenutka.

Mentor sudenata je Slavica Dragosavac, vanredni profesor / saradnici Miljan Nedeljković, Miljana Radenković, Jovana Nikolić

Cela Srbija budna

Uz pomoć kulture, znanja i smeha, više od četrdeset gradova i mesta širom Srbije obeležiće trinaestu Noć muzeja, koja se ove godine održava 21. maja od 17 časova pa do jedan sat iza ponoći.

Trinaesti put za redom jedna majska subota držaće budnom celu Srbiju! Ovogodišnja Noć muzeja održava se 21. maja u skladu sa datumom koju je odredila Evropska Noć muzeja sa sedištem u Parizu. Omiljeni gradski prostori oživeće tokom ove noći, upoznajući posetioce sa draguljima kulturne baštine, ali i sa zaboravljenim ljudima i neispričanim pričama koje će kroz Noć muzeja prerasti u najlepše uspomene.

Posetioce očekuje oko 250 različitih dešavanja širom Srbije, kroz koje će moći da se uvere da je 13 sasvim bezopasan broj, a 13. Noć muzeja najbolja do sada.

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.