Ekipa filma “Vlažnost” u Vilinom Gradu

Ekipa filma “Vlažnost” u Vilinom Gradu

0
Podeli

Film “Vlažnost”, nakon Berlinala i 44. FEST-a, dolazi na veliko platno bioskopa “Vilin Grad”, a nišlije će biti  prilici da pozdrave filmsku ekipu. 

U četvrtak, 3. marta, ekipa filma “Vlažnost” pokloniće se niškoj publici u bioskopu “Vilin Grad”. Specijalna projekcija je na repertoaru od 20 časova,  a ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa.

Petar je zgodan i harizmatičan menadžer, uspešne kompanije koja velike državne projekte snabdeva građevinskim materijalom. Po povratku sa poslovnog puta, njegova žena Mina ga dočekuje na aerodromu. Oni dolaze kući, i dok on spava, Mina nestaje bez traga. Petar počinje da laže i skriva njen nestanak, trudeći se da održi savršenu sliku života koji je izgradio. Međutim, u kovitlacu sumnjivih poslovnih dogovora, priprema za porodičnu slavu, sestrinih bračnih problema, nesanice i razuzdanih noćnih izlazaka po beogradskim klubovima, Petrovi strahovi i nesigurnosti sve više izlaze na površinu i što se on više trudi da ih potisne, oni su sve jači.

Vlaznost_4

Ekipa filma
Sa snimanja filma

Režiju potpisuje Nikola Ljuca, a glavne uloge su pripale Milošu Timotijeviću i Tamari Krcunović.

“Vlažnost” je imao svetsku premijeru na Berlinskom filmskom festivalu, u okviru selekcije Forum, gde je naišao na sjajne reakcije i publike i kritike. Ekipa je u Berlinu dočekana aplauzima i pozitivnim kritikama. Nazivajući film “retkim draguljem” evropske kinematografije, kritičari posebno ističu glumačke bravure Miloša Timotijevića i Tamare Krcunović. Posle Berlinala, film “Vlažnost” je otvorio ovogodišnji 44. Međunarodni filmski festival FEST.

Nakon premijere, 3. marta, ovo ostvarenje biće na redovnom bioskopskom repertoaru, a na zvaničnom sajtu bioskopa možete pogledati trejler, termine i rezervisati ulaznice.

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.