Jeftinije i romantičnije do Beograda

Jeftinije i romantičnije do Beograda

0
Podeli
Da li se isplati: Za četiri i po sata do prestonice za 1560 dinara
Da li se isplati: Za četiri i po sata do prestonice za manje od 1000 dinara

Železnička kompanija za prevoz putnika “Srbija Voz”, od danas pa do 20. aprila uvodi promotivnu cenu prevoza za putovanje pojedinim vozovima na relaciji Beograd-Niš-Beograd. Za okvirno četiri i po sata vožnje, do prestonice se možete prevesti za manje od 1000 dinara. Promotivne cene u proseku su niže za oko 30 odsto od redovnih cena prevoza i omogućavaju da se od Beograda do Niša vozom stigne za svega 550 dinara. Na promo cene karata primenjuje se i redovna komercijalna povlastica od 20 odsto za povratna putovanja, pa povratna karta između prestonice i Niša po ovoj ponudi košta svega 880 dinara, sasopštio je Medija centar “Železnica Srbije”.

Promo cene voznih karata u narednih mesec dana primenjivaće se u najmodernijim klimatizovanim vozovima švajcarskog proizvođača “Štadlera”, koji putnicima nude najviši nivo i kvalitet usluga.

Reč je o vozovima koji iz Beograda za Niš kreću u 6:10 i u 15:15, i preko Velike Plane, Ćuprije i Stalaća u Niš po redu vožnje stižu u 10:32 i u 19:27. Takođe, promo cena primenjuje se i za voz koji iz Niša ka glavnom gradu polazi u 6:32 i preko Stalaća, Ćuprije i Velike Plane u Beograd stiže u 10:18.

U ovim vozovima promo cene voznih karata za putovanja u jednom smeru od Beograda do Niša iznosi 550 dinara, do Ćuprije i Stalaća 420 dinara, a do Velike Plane 340 dinara. Na promo cene voznih karata primenjivaće se redovna komercijalna povlastica od 20 odsto popusta na povratna putovanja, pa promo cena povratnih voznih karata između Beograda i Niša iznosi 880 dinara, između glavnog grada i Ćuprije, odnosno Stalaća 680 dinara, a između Beograda i Velike Plane 540 din.

Na promo cene voznih karata primenjivaće se i 30 odsto popusta za imaoce kartice “SRBPLUS”, što omogućava putnicima putovanje u jednom pravcu od Beograda do Velike Plane po ceni od 240 dinara, do Ćuprije i Stalaća po ceni od 290 dinara i do Niša po ceni od 390 dinara.

Za povratno putovanje cene voznih karata za imaoce ove kartice iznosiće između Beograda i Velike Plane 480 dinara, Beograda i Ćuprije, odnosno Stalaća 580 dinara, a na relaciji Beograd-Niš-Beograd 780 dinara.

Blic / Tanjug

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.