Dan zaljubljenih u bioskopu “Vilin Grad”

Dan zaljubljenih u bioskopu “Vilin Grad”

0
Podeli

Povedite voljenu osobu u Vilin Grad, pogledajte neki romantični film i osvojite Rapsody Spring Break putovanje za dvoje!

Pred nama je jedan od najlepših praznika u godini, dan ljubavi, vina i prijateljstva, Dan zaljubljenih. Tim povodom, pored romantičnih filmova koji su na repertoaru bioskopa, za posetioce smo spremili i nagradni konkurs, a uz malo sreće i lajkova, mogu osvojiti i putovanje u Grčku za dvoje.

Ako sa voljenom osobom posetite bioskop „Vilin Grad“ 12, 13. ili 14. februara, u periodu od 18 do 21 čas, i fotografišete se u kutku za zaljubljene, možete osvojiti Rapsody Spring Break putovanje u Paraliju za dve osobe, Bonus karticu sa 4000 ili 2000 poena.

Sve fotografije biće objavljene u ponedeljak, 15. februara, na fejsbuk strani bioskopa “Vilin Grad”. Učesnici nagradnog konkursa treba da pronađu svoju fotografiju u albumu i označe/taguju se. Pobednici će biti izabrani 19. februara u 12 časova, na osnovu broja sviđanja/lajkova.

Dan zaljubljenih u bioskopu "Vilin Grad"Par, čija fotografija ima najveći broj lajkova/sviđanja osvojiće Rapsody Spring Break putovanje u Paraliju. Drugoplasirani par po broju sviđanja osvojiće Bonus karticu sa 4000 bodova, a treći par Bonus karticu sa 2000 bodova.

Imena dobitnika biće objavljena na fejsbuk strani bioskopa “Vilin Grad”, a o načinu preuzimanja nagrada, dobitnici će biti obavešteni naknadno.

Spring Break je najveće prolećno party putovanje, koje se održava od 5. do 8. maja u Paraliji, u Grčkoj. Nagradni aranžman obuhvata prevoz i smeštaj za dve osobe.

* Konkurs je namenjen učesnicima starijim od 18 godina.

Više informacija o nagradnom konkursu možete videti na sajtu bioskopa.

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.