Bulatović novi gradonačelnik, Perišić direktor Kliničkog centra?

Bulatović novi gradonačelnik, Perišić direktor Kliničkog centra?

0
Podeli

Darko Bulatović biće novi gradonačelnik Niša, potvrdio je za “Blic” izvor iz SNS-a. Kako dalje saznajemo Zoran Perišić biće novi direktor Kliničkog centra, dok će dobro proći i aktuelni većnik za komunalne delatnosti Miloš Banđur, jer mu se smeši mesto zamenika gradonačelnika ili mesto predsednika skupštine.

Bulatović novi gradonačelnik, Perišić direktor Kliničkog centra?
Bulatović i Perišić uskoro na novim funkcijama? Foto: GO Crveni krst

Vučić je prelomio i Bulatović će biti gradonačelnik. Ono što je dalje poznato je da će dosadašnji gradonačelnik Zoran Perišić dobiti mesto direktora Kliničkog centra, a dobro će proći i Miloš Banđur koji će biti ili zamenik Bulatovića ili zamenik predsednika Skupštine u najmanju ruku. Adriana Anastasov biće predsednica opštine Palilula – kaže naš sagovornik.

Kada smo pozvali Darka Bulatovića da potvrdimo informaciju, samo je kratko rekao da je na terenu i da nema komentar. Konstitutivna sednica biće održana krajem meseca, kada će u gradske fotelje zasesti nova/stara garnitura.

Niko od naprednjaka nije mogao da nam bilo šta zvanično kaže, jer se još razmatraju sve mogućnosti.

Za mesto gradonačelnika u trci su bili Zoran Perišić, Darko Bulatović, Boban Džunić dosadašnji predsednik opštine Palilula i Rade Rajković iz Pokreta socijalista.

Darko Bulatović na čelu “Jugoistoka” je od maja 2014.godine, prethodno je bio predsednik opštine Crveni Krst, a pre toga je radio u vojsci odakle je otišao u invalidsku prenziju. Bio je dugogodišnji član Srpske radikalne stranke, zatim se po osnivanju Srpske napredne stranke priključio Aleksandru Vučiću. Završio je školu rezervnih vojnih oficira i Pravni fakultet u Nišu.

Izvor: Blic

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.