Bomba u Dušanovoj, uništen automobil, ima povređenih

Bomba u Dušanovoj, uništen automobil, ima povređenih

Bomba u Dušanovoj, uništen automobil, ima povređenih. Zatvorena Ulica cara Dušana od skretanja za "Biser", do "Imidža". Po kolovozu i trotoarima razbacani delovi goretine

0
Podeli

Bomba u Dušanovoj, uništen automobil, ima povređenihSnažna eksplozija potresla je noćas oko 3 sata sam centar Niša. Prema nepotvrđenim informacijama – ima i povređenih. Detonaciju su mogli da osete i oni koji su bili budni u širem centru grada.

Eksplozija se dogodila u Ulici cara Dušana, neposredno ispred TC Dušanov bazar – iz pravca centra grada. Obližnji noćni klub bio je pun ljudi, a u to doba noći ovaj deo Ulice cara Dušana prepun je i prolaznika.

Stanovnici okolnih ulica kažu da je bačena bomba ispred noćnog kluba Prncip koji je nedavno otvoren u nivou broja 40 u ovoj ulici, a kako se naša ekipa uverila na licu mesta, veći broj policajaca potpuno je zatvorio ulicu i za pešake i za automobile – od skretanja za Ulicu Nade Tomić (Kafana Biser), pa sve do raskrsnice kod “Imidža”.

Pretpostavlja se da je eksplodirao automobil ili je eksplozivna naprava bačena na noćni klub. Očekuje se saopštenje policije i više informacija uskoro.

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.