Vučić se izvinjava al’ bahatog ne izbacuje iz stranke

Vučić se izvinjava al’ bahatog ne izbacuje iz stranke

0
Podeli

U ime SNS i u lično ime, najiskrenije se izvinjavam gospođi iz Bora koju je Blagoje Spaskovski uvredio, objavio je premijer na Tviteru.

Da li je dovoljno da Aleksandar Vučić na društvenoj mreži napiše izvinjenje, pa da se još jedna u nizu bahatosti funkcionera naprednjaka zaboravi? O tome prvi čovek Vlade na Tviteru nije govorio, kao ni o pitanju koje se provlači još od vremena pre dugo čekane smene “šaljivdžije” Bratislava Gašića, Vučićevog ministra koji je u istoriju Ministarstva odbrane otišao pošto je novinarku, koja je došla po izjavu, prostački i seksistički uvredio.

Posle svega, gorak ukus ostao je zbog činjenice da je Gašić i dalje uz rame premijeru, učestvuje u aktuelnoj kampanji i sem što je izgubio ministarsko mesto, poziciju u stranci očigledno nije.

Izvinjenje za izvinjenjem, a posle šta?

Imaju li smisla izvinjenja ako ne uslede istinske sankcije i prava poruka? A, ona bi bila, u slučaju bahatog direktora RTB Bor ne samo “EPP-smena”, već izbacivanje iz stranke i oduzimanje svih privilegija i funkcija. Tako se pokazuje iskrenost stalnog izvinjavanja…
  • Marš odavde da te ne vidim više, vidi kako si ružna, doviknuo je tom prilikom Spaskovski jednoj ženi koja je zahtevala da aktivisti SNS ne postavljaju pano na ogradu firme.

Vučić se ovoga puta izvinjava pošto je socijalne mreže “zapalio” video snimak na kojem Blagoje Spaskovski, predvodeći grupu aktivista SNS, koji pokušavaju da postave stranački transparent na ogradu jedne privatne firme – glasno vređa zaposlene u toj firmi.

Pogledajte kako se Blagoje obraća ljudima koji najpristojnije apeluju da se transparent ne postavlja na ogradu firme…

Čitajte još: Zloupotreba dece u političkim kampanjama cveta?

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.